Mikä avuksi kamalaan pentukuumeeseen? Suosittelen seuraavaa, pentumiittiin osallistumista e025.gif
Taiga Doo's D-kakarat omistajineen treffasivat Haukkukeitaalla ja minä pääsin mukaan kameroineni. Kaikki viisi mustaa pentua oli paikalla ja vilinää ja vilskettä riitti! Belginpennuissa taitaa olla vähän enemmän virtaa kuin muissa...!

A-pentuja edustustivat Veera ja Tatti. Mukana olivat myös Tara-äiti ja Misty-rouva, joka katseli muiden menoa rauhassa sivummalla. Olisin voinut ottaa Jadenkin mukaan, mutta en ottanut, kun ajattelin miitin olevan vain pikkupennuille. B-pentujen edustaja oli siis kotona torkuilla (tai mitä lienee tehnyt sillä aikaa), harmi kyllä - Jade olisi nauttinut siitä menosta!

Onneksi Jade sai nauttia pienimuotoisemmasta sukukokouksesta sitten meillä, kun Saara tuli koirineen vielä pistäytymään meillä (ja asensi mulle uuden kuvankäsittelyohjelman, jee!).

Kuvia löytyy Phobucketista ja tässä muutama otos. En erota pentuja toisistaan (doh!), joten en edes yritä laittaa kuviin nimiä alle, mutta toivottavasti kaikki ovat päässeet kuviin! f015.gif Koirien omistajat saavat halutessaan kopioida kuvia.

SNB14623.jpg

SNB14637.jpg

SNB14647.jpg

Ja Jade leikittää Tilliä kotipihallamme.

SNB14762.jpg

SNB14767.jpg

SNB14768.jpg

SNB14769.jpg

Ja Tatti kiusaa Jadea f030.gif

SNB14771.jpg



Loput kuvat täällä! Varoitus, kuvia on PALJON! e030.gif