Vihdoin ja viimein! Tässä onkin jo hyvän aikaa seurattu muiden blogeista toisten karvakorvien uimareissuja, kateellisina tietty ja jäiden sulamista innolla odottaen.

Oikeastaan vesi-ilottelut alkoivat jo eilen. Päätin käydä Jaden kanssa mutkan meren rannalla katsastamassa jäätilannetta meidän viimekesäisessä poukamassa, ja olihan se melkoista riemua, kun Jade pääsi pitkän tauon jälkeen veteen polskimaan ihan luvan kanssa! f015.gif

Siinä oli kyllä naurussa pitelemistä, kun belgitytsä hyppelee ja loikkii vedessä kuin kesälaitumille päässyt villivarsa, selvästi nauttien ja iloiten joka hetkestä...! Jade on siitä(kin) hauska tapaus, että se saa hurjat leikit aikaan ihan itsekseenkin. Aina ei tarvitse siis koirakamua nostattamaan tunnelmaa tai äippää roikkumaan narupallossa kiinni - hauskaa voi pitää ihan itsekseenkin ála Jade.

Eilen saimme ihailla myös joutsenpariskuntaa ihan vierestä pitäen, kun uivat tyynenrauhallisina noin kymmenen metrin päästä meistä. Harmi, ettei sille reissulle ollut sattunut kameraa mukaan!

Tänään aamupäivästä vein Jaden sitten uudelleen poukamaamme. Hassutteluhetket tallentuivat digikamerani muistiin.

SNB14353.jpg

SNB14373.jpg

SNB14379.jpg

SNB14472.jpg

SNB14388.jpg

SNB14447.jpg

SNB14361.jpg

SNB14362.jpgUintikausi on siis korkattu! f055.gifd045.gif