Löysin eilen meille ideaalisen nurmikentän tottiksen harjoittelua varten (harmi tietysti, että olemme muuttamassa perjantaina g065.gif). Tänään aamusta suuntasimme sinne namit mukana.


Aloitin seuraamisilla. Harjoittelimme erityisesti täyskäännöstä vasemmalle, joka on edelleen aika väljä. Muuten Jii oli seuraamisissa yllättävänkin skarppina, ottaen huomioon, että treenasimme vieraalla nurmikentällä. Hyvin piti kontaktia, varsinkin, kun pidin kävelytahdin nopeana, enkä itse katsellut Jiin suuntaan juuri ollenkaan.

Otin seuraamiskaaviota pätkittäin ja kaikki osa-alueet erikseen sujuvat hyvin. Pari kertaa Jaden huomio herpaantui ja se nuuskutteli maata, mutta ylimääräisellä käskyllä korjasi paikan. Pitemmätkin pätkät seuraamista sujuivat hienosti. Hitaassa käynnissä meinaa alkaa tarjota perusasentoa, eli sitä treenaamaan lisää.

Liikkeestä maahanmeno ja luoksetulo oli todella hieno. Hyvää seuraamista, nopea maahanmeno ja erittäin innokas, vauhdikas luoksetulo tiiviisti eteen kuitenkaan törmäämättä.

Liikkeestä maahanmenon otin heti perään myös tokotyyliin, eli palasin palkkaamaan. Hyvä varma suoritus.

Liikkeestä seisominen oli erinomainen. Jäi yhdellä käskyllä ja seistä tökötti hienosti paikoillaan palatessanikin, ei steppailua. Mietin kylläkin nyt, että opettaisinko liikkeestä istumisen Jadelle tässä vaiheessa vai en...

Paikallaolo oli noin minuutin mittainen, seisoin Jaden edessä noin viiden metrin päässä selkä sitä kohti. Hyvä onnistuminen tässäkin. Jatkan lyhemmillä paikallaoloilla, että saadaan hommaan varmuutta.

Häiriöitä ei ollut juuri nimeksikään, vieresellä pihalla joku ajoi nurmikkoa ja juuri ennen meidän treenien alkua, kentän poikki kulki koirakko (malinois, enpä ole täällä päin malikoita nähnytkään).

Huomenna olisi tarkoitus ottaa sama treeni uusiksi a020.gif

Alla muutama kuva PK-leiriltä, kaikki kuvat on ottanut Heta, jonka blogista löytyy lisää leirikuvia. Kiitos Hetalle!

IMGP4146.jpg

IMGP4164.jpg

IMGP4166.jpg

Jade ja Niji (Willow Creek Missy)

IMGP4168.jpg

IMGP4169.jpg