Jälkihommia siis. Mökkireissulla tuli tehtyä Jadelle kaksi jälkeä, toinen aattoaamulla ja toinen sunnuntaina. Nyt niihin koottuihin selityksiin... e030.gif


Perjantain jälki oli n. 300 metriä pitkä, kuudella kepillä, yksi 90 asteen kulma, janalähtö, yksi ojan ylitys. Vanheni tunnin ja maasto oli osittain kosteaa sammaletta, osin soista vetistä heinikkoa.

Jade jäljesti osan matkaa ilmavainulla. Lähtö oli sen verran vauhdikas, että ensimmäinen keppi (noin 30 m alusta) jäi metsään. Vauhtia tuntui olevan muutenkin liikaa, mutta neljä seuraavaa keppiä nousi ja tuotiin hienosti minulle. Vika keppi jäi metsään.

Tuossa jäljessä oli paljon parantamista. Mielestäni Jii ei ollut tarpeeksi tarkka ja vauhtia oli liikaa, vähän sellaista höseltämisen makua. Ihan penkin alle homma ei kuitenkaan mennyt, koska maasto oli hankala ja kepeistä kuitenkin neljä löytyi.


Sunnuntain jäljen tein kuivempaan mäntymetsään. Pituutta jäljellä oli se 500 m, viisi keppiä noin 100 m välein, kaksi 90 asteen kulmaa ja yksi 45 asteen kulma, kaksi tien ylitystä. Vanheni tunnin, jonka aikana satoi vettä.

Tämä jälki meni huomattavasti paremmin, kuono pysyi maata myöten ja kaikki kepit nousivat. Menimme suht rauhallista vauhtia ja pidimme kunnon tauot keppien löytyessä.

Ensimmäisessä tein ylityksessä meinasi lähteä kävelemään tietä myöten, mutta pysähdyin ja odotin, että Jade hakee jäljen, joka löytyikin sitten vikkelästi. Toisella ylityksellä ei ongelmaa, meni suoraan jälkeä myöten.


Teemme varmaan lisää jälkeä tällä viikolla ja ruututreeniäkin kaivataan!

Muutama kuva perjantain jäljeltä, kuvat on ottanut Janne k010.gif

SNB15716.jpg

SNB15718.jpg

SNB15778.jpg
"Jaa tollanenko se keppi sitten on..."

SNB15700.jpg
Kiitti meille riitti!