Kemin ryhmänäyttely kuuluu sarjaan Paska reissu, mutta tulipa tehtyä... k040.gif

Jaden kanssa treenailin juoksua ahkerasti ennen kehään menoa, mutta ei se sitten kehässä kuitenkaan juossut niinkuin oltiin harjoiteltu...! Muutama hyppy siellä täällä, ravasikin välillä toki ihan nätisti. Seisoi nätisti paikallaan, mutta ei ilmeisesti edukseen, koska seisotin sitä itseäni kohti remmi löysällä, enkä belgityyliin (hankala itsekseen) ja paras terä jäi uupumaan.

Siihen olin tosi tyytyväinen, ettei väistelyt tuomaria mitenkään ja oli reipas tyttö muutenkin kehässä.

Saatiin kohtuullinen arvostelu, jolla olisi voinut sen EH:n ainakin saada, mutta tuomari ei vaan syttynyt Jadesta mitenkään, vaikka ei mitään hirveitä virheitä siitä keksinytkään. Liikkeet eivät olleet Pedersenin mieleen, siitä kai sitten rokotti roimasti.

Tässäpä siis arvostelu:

Feminiininen pää. Normaali purenta, pigmentti ja silmien väri. Hyvin asettuneet korvat.
Normaali kaula ja ylälinja. Liian jyrkkä olkavarsi, laskeva lantio. Liikkeet ahtaat sivusta ja takaa.
Oikeanlaatuinen hyvä turkki. Hyvä luonne.

AVO H

SNB15206.jpg

Virallinen HOO-posemme k045.gif

En ollut ainoa, jonka mielestä Jaden olisi pitänyt voittaa! Järjestysmiehet olivat tosi harmissaan, ettei Jade voittanut ja kehuivat komeaksi koiraksi, joka olisi ruusukkeensa ansainnut... hih. Ja tyhmä tuomari, niin sanoivat. Olen ihan samaa mieltä!

Muutama kuva Jadesta kehässä, suurkiitos Vuokolle, joka meitä oli kuvannut! k020.gif

Jadekehss-1.jpg

JadejatuomariHansErikPedersen-1.jpg

Jadeseisoo.jpg

Jiippa seisoo ja katselee emäntää f015.gif


Sellainen reissu tällä kertaa. SERTin metsästys jatkuu kahden viikon päästä Rovaniemellä, jossa taas joudun esittämään Jaden itse. Pitää miettiä muutanko tyyliä tuossa seisottamisessa.