Tänään tuli sitten se odotettu numerolappu ja aikataulut Kemin ryhmikseen, jonne mennään lauantaina kokeilemaan tuuria varsin karvattoman belgileidin kanssa e015.gif

Groenendaeleja on peräti neljä kappaletta, kaksi niistä tiedän melko varmasti, yksi on arvoitus. Tuomarikin on täysin tuntematon tapaus, en löytänyt koiranetistäkään mitään tietoa kyseisestä tanskalaisesta miekkosesta (Hans Erik Pedersen).

Kehät alkanevat 11 jälkeen, joten niihin aikoihin pamautamme paikanpäälle. Tietysti vähän ennen, että Jii ehtii tottua hälinään ja saan juoksuttaa sitä pari kertaa harjoituksen vuoksi. Niin siis minä esitän Jaden itse, saa nähdä miten se sujuu d040.gif Kova jännittäjä, kun olen...!

Mutta ollaan me treenailtu, vähän joka paikassa oon juoksuttanut Jadea ja nätisti se juoksee minunkin kanssa, tosin mätsärithän meiltä jäi käymättä... Mutta mennään katsomaan miten se sujuu kehässä ja miten pärjätään.

Esitän Jaden todennäköisesti itseäni kohti, se alkaa muuten kuikuilla taakseen minua. Mutta sekin nähdään sitten siellä paikanpäällä.

Vika SERTin metsästys alkakoon...! Onneksi kesällä on tulossa useampikin näyttely, niin ei ole niin hirveät paineet menestyä e030.gif

kes5.jpg

kes6.jpg

Tällainen karvaton tyttönen lähtee näytelmiin! a010.gif