Juhannuspäivänä kävimme Jaden kanssa taas näyttelyssä, tällä kertaa Rovaniemessä. Olin kahden vaiheilla lähteäkö koko näyttelyyn, kun muutama päivä ennen näyttelyä otin paremmin selvää kyseisestä tuomarista ja KoiraNetin tulosten perusteella vaikutti siltä, että kyseinen herrasmies tykkää isoista koirista g065.gif

Näinhän se olikin. Avoimessa luokassa Jade sai pinkin nauhan eli ERI:n ja oli luokkansa neljäs (luokassa neljä narttua). Jade oli mustien pienimpiä narttuja siellä, ellei pienin. Kookkaammat koirat veivät palkintosijat tällä kertaa.

ERI:n tuomari taisi antaa kaikille grotskuille a015.gif 

Parasta antia reissussa oli Jaden kehäkäyttäytyminen. Sain sen tällä kertaa juoksemaan todella nätisti ja muutenkin kaikki sujui todella mallikkaasti. Niin ja saimmehan me se sen ERI:n, vaikka helpolla se irtosi Blaz Kavcicilta.


Jaden arvostelu:

Hyvän tyyppinen ja kokoinen. Erittäin kaunis pää ja ilme.
Hyvä kaula, ylälinja ja runko. Erittäin hyvät kulmaukset.
Hiukan lyhyemmät jalat ja pienemmät tassut.
Liikkuu takaa ahtaasti.

ERI/AVK4



Itselläni oli jo paljon varmempi olo kehässä Jaden kanssa. Kokemusta ja itsevarmuutta lisää saatiin tuolta mukaan rutkasti ja hyvillä mielin käännämme nokat kohti Oulun näyttelyjä.

Kiitos Karolle avusta kehänreunalla ja onnea Moilasille Donin ja Piukun menestyksestä! Onnea myös suloisen matkaseuralaisemme Tessa-bullin PN2-sijoituksesta ja vara-sertistä ja kiitos Sannalle kyydistä! f015.gif


jussi3.jpg