Nyt päivittelemään. Takana kahden päivän näyttely-urakka.

Aloitimme lauantaina KV-näyttelyllä, yllättävän lämpimässä ja aurinkoisessa säässä. Sää siis suosi meitä tällä kertaa, mutta ravirata, jossa näyttelyt pidettiin, oli viikon sateiden jälkeen melkoinen mutavelli-areena... d030.gif

Tuomaroimassa oli belgialainen herrasmies Norman Deschuymere, belgien erikoistuomari. Groenendaeleja paikalla seitsemän, yksi junnuluokan uros (EH/JUK1), viisi avoimen luokan narttua, sekä yksi valioluokan narttu.

Jade esiintyi hyvin. Juoksi välillä epätasaisesti (lue: hypähteli), mutta niinhän se aina d050.gif

Tuomari jakoi avoimen luokan nartuista kolmelle ERI:n, joista Jaden sitten nosti ykköseksi. Paras narttu-kehässä Jade sai vastaan valioluokan nartun, jonka kanssa "taisteltiin" cacibista. Tuomari kuitenkin tykkäsi tällä kertaa eniten meidän missistä. Jade oli ROP, sai viimeisen SERTinsä ja toisen Cacibinsa! c055.gif

Hyvä Jade!

Ryhmäkehäänkin päästiin pyörähtämään ja hienoin hetki siellä oli se, kun Jade sai johtaa ykkösryhmän koirat Saaran kanssa isoon kehään. Harmi kyllä belgituomari ei ollut ryhmää tuomaroimassa lauantaina, vaan joku toinen miekkonen, josta näki miehen kehään astuessa mitkä koirat jatkoon pääsevät. Hienolta Jade silti näytti isossa kehässä!

Jaden näyttelyarvostelut löytyvät kotisivuilta!


jade_01.jpg
Kuvassa Jaden kanssa Saara Mattila, Jaden kasvattaja.

Sunnuntailta en odottanut mitään. Etukäteen katsellessani KoiraNettiä sai melko selkeän kuvan siitä millaisista koirista kroatialainen Igor Selimovic pitää: isoista e030.gif Tänään tosin Selimovic osoitti pitävänsä pienistäkin, siitä tervujan ROP todisteena.

Jade ei esiintynyt ihan yhtä hyvin kuin eilen, se oli selvästi väsynyt. Mutta ERI:n arvoisesti kuitenkin, ja lopuksi oli kolmanneksi paras narttu! Niin että pienikin oli Selimovicista tänään OK e025.gif

Grotskuissa ROP oli Sysisalaman Donitsi ja PN2 Sysisalaman Diorina. Onnea vielä Moilasille! VSP oli Taiga Doo's Ablaze. Tatti sai myöskin viimeisen SERTinsä! Onnea onnea Saaralle! Tatti on enää yhden käyttötuloksen päässä muotovalion arvosta!

Onnittelut myös kaikille muille näyttelyissä pärjänneille: Paulalle ja Hipalle, Sarille ja Divalle, Sadulle ja Daimille, Anne-Marillle ja Pipille!

jade_tatti_01.jpg

KIITOS Saaralle, joka on toiminut viikonlopun ajan meidän handlerina ja kuskina ja kaverina!

Ensi viikolla nokat ja kuonot kohti erkkaria! a035.gif