Tokoiluja viikon varrelta.

Seuraamisessa ollaan edistytty jonkin verran. Olen vaihtanut seuraa-käskyn sivu-käskyksi, jolloin Jade pitää tiiviimmin kontaktia ja paikkaa. Lyhyemmät seuraamiset ovat todella hyviä, mutta pitemmissä se kontakti tipahtaa, enkä osaa siihen mitään kepulikonstia keksiä. Ja tarkoitan nimenomaan BH-kaavion pitkää suoraa ja koetta muutenkin ajatellen... Tokossa ehkä riittääkin tämä meidän nykyinen taso, jos saan Jaden hyvään vireeseen ennen suoritusta. Toisin sanoen kontaktileikkiä - muuten Jii alkaa haahuilla.

Jäävät ovat jees, mutta ongelma on, etteivät ne ole tarpeeksi nopeita. Ennen liikkeestä maahanmenon Jade on tehnyt kuin luoti suoraan käskystä, mutta viime aikoina on mennyt hitaammin, vähän arpoen maahan. Liikkeestä seisominen on ok, turhan hidas sekin kylläkin.

Paikallaoloja olen ottanut eripituisia, vaihdellen välimatkaa, piilopaikallaoloakin, kovassakin häiriössä. Jadesta on tullut rauhallisempi ja varmempi paikallaolija... Tosin testattavaksihan jää miten se sitten koetilanteessa luonnistuu. Sitä kun ei tiedä kuin kokeilemalla.

Luoksetulot niin pk-malliin kuin tokotyyliin ovat hyvät, lukuunottamatta sitä pientä jäykkyyttä maahanmenossa. Erittäin iloisesti tulee luokse ja tiiviisti eteen, törmäämättä.

Kaukokäskyt ja nouto ovat erittäin hyviä, niissä ei ole (tällä hetkellä) mitään hiomista.

Tiedän kyllä, että seuraamisissakin pitäisi vain malttaa tehdä lyhyitä pätkiä ja sillä tehdä kontaktia varmemmaksi, mutta kun mulla ei tahdo kärsivällisyys riittää d050.gif Ja jääviä pitäisi varmaan ottaa osissa, että saataisiin sitä kaivattua vauhtia ja intoa takaisin...

Jatkamme siis ensi viikolla treeniohjelmamme kimpussa. Katselin meille möllitoko-kokeen elokuun alkuun, että pääsisimme taas kokeilemaan miltä se koetilanne tuntuu. Virallisiakin on sitten tulossa syksyllä, niistä sitten enemmän myöhemmin.

  SNB15971.jpg


Nyt jäämme jännittämään Oulun näyttelyitä s070.gif Eniten jännittää ilmat, kun on luvattu, edelleen ja aina vaan, vesisateita, mutta säillehän minäkään en mahda mitään...
Tässä vielä Bluen tekemä nappi uuteen koirakuvahaasteen! Tiistaina aloitellaan e010.gif

koirakuva.jpg