Oulun näyttelyt tänä viikonloppuna, erkkari ensi viikonloppuna. Pikku-missillä riittää kiirettä e030.gif

Lauantaina belgit tuomaroi erikoistuomari
Norman Deschuymere Belgiasta ja gronttuja paikalla huimat seitsemän! Liekö tuleva erikoisnäyttely verottanut tulijoita...? g075.gif

Erikoistuomarina Deschuymere varmasti katsoo kokonaisuutta ja rakennetta, mutta KoiraNetin tulosten perusteella turkkikoirat pärjää. Arvostelussa koko väriskaala käytössä, lähinnä kuitenkin EH:ta ja ERI:ä jakaa.

Lauantaina Jadella on paremmat mahikset pärjätä kuin sunnuntaina, jolloin belgit (kahdeksan grotskua) arvostelee kroatialainen Igor Selimovic, joka tykkää isoista koirista. ERI voi kyllä irrota helpolla, mutta kokoa pitäisi olla tälle tuomarille, jos haaveilee sijoituksesta.

Katsellaan mitä tuleman pitää. Voi myös olla, että saadaan Jaden kasvattaja paikalle molempina päivinä, ettei minun tarvitse itse Jadea esittää.

Erkkarissa sitten pelkässä avoimessa luokassa on 58 narttua ja koko näyttelyssä koiria 504, joten sinne mennään lähinnä ihmettelemään ja ihastelemaan, vailla sen kummempia toiveita menestyksestä. ERI:ä lähdetään kuitenkin hakemaan.

Avoimen luokan nartut tuomaroi
Pauline Stern-Hanf Hollannista. Hänelle pitää ilmeisesti olla vahva luustoinen, rakenteeltaan isohko/jykevämpi koira, jolla on hyvä turkki ja rodunomainen kokonaisuus. Saa nähdä saadaanko edes sitä pinkkiä nauhaa, mutta kokeilla pitää k025.gif

Erkkariin lähtee myös kaikki Taiga Doo's D-pennut! Mukava nähdä pikkupirpanat kehissä ekaa kertaa. Toivotaan, että joku Deekuista nappaisi palkintosijan pikkupentu-luokassa!


taja.jpg
Jade ja Tara-äippä

jata2.jpg
Jade Tatin kanssa.

titaja.jpg
D-pentu Tilli, B-pentu Jade ja A-pentu Tatti poseeraavat (tai jotain sinne suuntaan) e035.gif