Tänään saatiin tokoseuraa meidän "omalle kentälle"  s015.gif Paula, Poppanen ja Hippa tulivat meidän kanssa treenaamaan, ja tarkoituksena oli kuvata mm. seuraamisia ja jäävät.

Videoitua ne saatiinkin, ei siinä mitään ja minä jo ne tietokoneelta katselinkin... Mutta sitten vedin kameran johtoineen pois tietsikasta ja kiireellä poistin kaikki kuvat kameran muistista, kuvitellen, että olisin muka jo tallentanut ne koneelle... Vielä mitä! s030.gif

Harmittaa, koska sain Hipasta muutaman kivan kuvan ja Jadesta pari komeaa poseerauskuvaa... Ja ne videotkin olivat hyviä, vaikka mitään huppusuorituksia ei meidän osalta tallennettua saatukaan.

Ehdin minä kuitenkin ne videot pariin otteeseen katsoa. Meidän seuraamispätkät olivat muuten ok, Jade piti kontaktiakin suht hyvin koko ajan, mutta vapaana seuratessa pyrki edistämään eikä seurannut kovinkaan tiiviisti, kuitenkin pitäen kontaktin. Hihnassa seuraaminen oli ihan hyvää, käännökset hyviä, perusasennot ok. Välillä seurasi niin vapaana kuin hihnassa todella mallikkaasti - kunhan itse muistan pitää tahdin rivakkana ja määrätietoisena ja katseen ylhäällä.

Luoksetulo oli taas tosi hyvä, vauhdikas ja tiivis. Tosin Jade meni maihin, kun jätin sen ensimmäisellä kerralla.

Nouto x 3, hyviä muuten kauttaaltaan, todella nopeita, mutta jäytää kapulaa jonkin verran.

Jäävissä meillä takkusi. Maahanmeno oli hiiiidas. Seisomisessa eteni kaksi metriä perään. Eli hidasta, epävarmaa, arpomista. Pitää ottaa molempia helpotettuina.

Paikallolo oli muuten hyvä, mutta nousi ekalla kerralla istumaan. Toisen pysyi maassa hyvin Poppiksen treenaillessa vieressä.

Ne videot olisivat olleet kiva lisä tähän.... s040.gif Joskus toisten sitten, toivottavasti!

SNB16191.jpg

Tokoilut jatkuvat loppuviikosta! Kiva, että seuraamisessakin ollaan jo edistytty eikä Jii enää haahuile niin kovin, vaikka työtäkin on vielä paljon edessä.