Vaihteeksi agiliitoa Jiin kanssa. Mukavaa menoa kaikin puolin! Ohjaajalle tuli hiki koiran rinnalla juostessa, mutta olihan se hauskaa!

Otin ekaksi hyppy+hyppy+putki suoraa, jossa ei ongelmia. Eka hypyn laitoin alemmas, ettei Jii juokse ohi tai alta, toinen normikorkeudella (55-60cm). Minähän en osaa ohjata pätkääkään, mutta olen havainnut, että kun osoitan menosuuntaan ja huutelen esteitä, niin koira pelittää suhteellisen hyvin e035.gif

Sitten U-muotoinen rata, jossa hyppy+hyppy+putki+hyppy+hyppy. Todella hienosti Jii meni tämänkin. Juoksin rinnalla putkelle asti, mistä sitten ohjasin eteenpäin esteille ja Jadehan irtoaa, se ei ole koskaan ollut ongelma.

Erikseen otin kepit, A:n ja puomin. Ihan mahtavaa, että Jade muistaa kontaktit ottaa omatoimisesti, eli jää odottamaan nameja alakontakteille. Kepit sujuivat ok ilma käsiohjausta, mutta edelleen kepit on ne, missä Jii kuumuu. Kepit otettiin kahdesti.

Sitten vähän vaikeampi rata lopuksi, sekin loiva U. Hyppy+puomi+hyppy+A-este+hyppy+hyppy. Putken jätin suosiolla yhtälöstä pois, koska Jii ennakoi putkea ja on suhahtamassa aina putkeen, jos en ole ohjauksen kanssa skarppina.

Todella hienosti sujui tämäkin rata. A:ta ei olla koskaan ennen otettu radalla, mutta Jade oli kuulolla, otti kontaktit itsenäisesti (palkkasin alas sitten) ja meni tosi vauhdikkaasti koko radan.
Jesh, hyvä me!!! e060.gif

Kevätkaudella kyllä hakeudutaan taas agin treeniryhmään, että saadaan ohjaajakin kartalle ja päästään tekemään kunnolla töitä agin kanssa.


murtoselk%C3%A4%20104.jpg

Keskiviikko ja torstai tokoiltiin. Jade ei ihan parhaassa vireessä ole tokojen suhteen ollut, "mammalomansa" vuoksi. Silti ihan kivaa treeniä ollaan saatu aikaiseksi ja esim. jäävät ovat nyt aikas hyvässä mallilla (*koputtaa puista atk-tasoa*).

Treenilöt jatkukoon!