Tokoilemassa yliopistolla. Jade sai aluksi odottaa, kun katsottiin Sussun ja Pekan kanssa Tillin luoksetuloa, sivulletuloa ja kontaktikävelyä. Tilli jaksoi keskittyä hienosti, vaikka paikalla oli monta vierasta koiraa. Sivulletulokin luonnistui jo kivasti, samoin luoksetulo. Hyvä Tilli!

Sitten Jiin treeneihin, jotka sujuivat oikein näpsäkästi. Jii oli hyvässä vireessä ja kerännyt (lisää!) energiaa ja intoa katsellessaan Tillin treenailuja.

Seuraamiset
sujuivat mallikkaasti! Otin pitempää pätkää tahdin vaihtumisineen ja käännöksineen, sekä pelkkää liikkeelle lähtöä kontaktin vahvistamiseksi.

Kaukot olivat tosi hienot. Jii kestää käsimerkit liikkumatta takapalkalla.

Jäävät olivat hyvät. Maahanmeno todella vauhdikas. Seisominen ei niinkään, mutta ihan kelpo suoritus.

Paikallaoloja otin kaksi. Ensimmäisessä jätin Jaden takapalkalla kolmen metrin päähän ja menin juttelemaan Jennin kanssa. Ilmeisesti Jii siitä sitten päätteli, ettei tämä olekaan mikään oikea paikallaolo ja lähti tulemaan meidän luokse. Noh, koira takaisin samaan paikkaan ja uusiksi. Pysyi.

Paikallaolo otettiin myös ryhmäliikkeenä. Se sujui erinomaisesti.

Sitten luoksetuloja, joissa Jii oli vähän pihalla ja kuulosteli/katseli muiden tekemisiä. Tarvitsi kaksi käskyä. Muuten luoksetulot olivat ihan näppärät. Pari luoksetuloa otin myös tottistyyliin, jotka onnistuivat moitteettomasti.

Luoksepäästävyys. Ensin Paula otti sen ja Jade katseli, kun Paula syötti viereiselle koiralle makkaraa tovin. Meidän vuorolla Jii luuli, että mekin otetaan kiva makkaratreeni k045.gif Otimme sitten Jennin kanssa vielä kerran luoksepäästävyyden ja Jii istua napotti sivussa ja antoi katsoa hampaat ongelmitta.

Lopuksi leikittiin ja otettiin patukan kanssa seuraamiseen lähtöjä.

SNB15428.jpg

Koska lintsaamme jälleen ohjatuista treeneistä mökkiviikonlopun vuoksi, lupaamme pyhästi treenailla mökillä tokoa. Otamme ainakin ruutua, noutoa ja paikallaoloa, sekä seuraamista! Käymme myös todennäköisesti jäljellä pitkästä aikaa.


PS. Toisessa blogissanikin on eloa kesätauon jälkeen! Valokuvatorstain kuvathan löytyvät sieltä ja haaste jatkuu taas, joten päivityksiä luvassa myös tylsään kakkosblogiini.