Vaihteeksi toko-turinointia a050.gif

Eilen oltiin Haukkukeitaalla tokoilemassa Paulan ja Poppiksen, sekä Sisin ja Piukun kanssa. Kaikilla kentillä oli actionia, ja me otimme tokoiluja vähän siellä sun täällä. Häiriötreeniä saatiin ainakin!

Jade suoritti suurimman osan liikkeistä hyvin. Hirvittävän paljon paremmin tyttö jo keskittyy tekemiseen, vaikka jokapuolella tuntui olevan koiria suihkimassa putkiin ja muuta mielenkiintoista.

Otimme seuraamisia, joissa kova häiriö vaikutti sen verran, että ihan parasta en saanut irti Jiistä, mutta ok pätkiä.

Nouto oli toinen mihin häiriö (ja alamäki, jonne heitin kapulan) vaikutti. Jade ei ollut ihan tarkkana koko aikaa, eikä nähnyt minne kapula meni, ja haki sitten hihnansa a055.gif

Luoksetulot olivat eilen upeita. Todella nopeita, suoraan eteen ja tiiviisti, nopea tiivis sivulletulo.

Jäävistä maahanmeno on taas kunnossa. Seisomisessa annan pienen käsiavun ja sekin oli ihan hyvä.

Erityisen tyytyväinen eilisen treeneissä olen paikallaoloihin, joita otin kolme, eripituisia, eri paikoissa. Jade pysyi, ei noussut istumaan ja häiriö oli vähintäänkin hurjaa!

Kaukoissa Jade ei edelleen kestä käsiapua. Pelkillä käskyillä pysyy paikallaan, muuta käsimerkeillä tulee koko ajan eteenpäin aavistuksen verran.

Tosi hyvää häiriötreeniä eilen! Mukavaa nähdä, että iän myötä Jadesta on tullut kärsivällisempi ja korvat ovat päässä ja kuulevatkin jotain k045.gif

Kiitos treenikamuille ja kyydistä Paulalle!


Tänään sitten lähdimme Jennin ja Rullan kyytiin tokoilemaan vesisateeseen Yliopistolle. Tarkoitus oli pitää treenit lyhkäisinä ja innostavina, eilisen tahkoamisen jälkeen.

Seuraamiset olivat kivoja. Hyvin Jade piti kontaktia, eikä haahuillut ollenkaan. Sain sen hyvään vireeseen leikittämällä ja ottamalla kontakti-harjoituksia ennen seuraamisia. Melko liioitellusti teen käännökset ja pysähdykset, mutta Jade tarvitsee sen avun vielä pysyäkseen mukana.

Jäävät olivat molemmat hyviä. Tosi nopeita ja täsmällisiä.

Luoksetulot tosi napakoita taas. Tämä liike kärsi kyllä toistoista. Otin sitä kolme kertaa alussa, jolloin täydelliset. Kahdesti lopussa, jolloin istui vinoon eteen. Eli tässä meni junnaamiseksi.

Nouto ei meillä ole täysin tyylipuhdas suoritus, eli se kapula aavistuksen liikkuu siellä suussa. Mutta koska se on tosi vauhdikas, innokas ja iloinen suoritus, en puutu siihen ainakaan koko liikettä ottaessani, vaan sitten kapulan pitämistä harjoitellessa.

Kaket menivät mainiosti. Pelkillä suullisilla käskyillä. Pitäisi lisätä pienet käsiliikkeet mukaan.

Paikallaolon otin kahdesti. Kerran itsekseen muiden treenaillessa vieressä, lyhyen vahvistavan ja sitten parin minuutin paikallaolon ryhmäliikkeenä. Jade varsinkin ryhmäliikkeessä katseli koko ajan ympärillä tapahtuvia asioita, mutta vaikutti rauhalliselta ja pysyikin paikallaan.

Loppuun otimme luoksepäästävyyden, jossa Jenni kävi kahdesti Jaden luona. Pitkään aikaan ei olla otettu tätä liikettä, mutta Jade näytti muistavan homman idean ja hyvinhän se sujui.

Hyvää treeniä taas, hyvällä häiriöllä. Jade oli innostunut ja hyvin teki kaiken, mitä käskettiin ja meillä oli hauskaa, sehän se tärkeintä on a020.gif

 jade002.jpg

Ohjatut tokotreenit KAS:silla alkavat perjantaina. Vielä en ole varma päästäänkö eka kerralla mukaan, mutta ensi viikolla ainakin sitten.

Ja treenit jatkuu...