Oltiin siis tokoilemassa Laanilan lukion pihalla, Tillin, Sussun ja Pekan kanssa. Otsikkoon viitaten, tuo oli eka mitä Sussu minulle sanoi tullessaan meitä kohti.
Siksi, koska sillä on turkki a045.gif Doh!

Oli Tillikin jo kasvattanut itselleen komiaa turkkia. Pentukarva on muuttumassa todella kauniin kiiltäväksi belgiturkiksi! Pikkupunkkari-aika alkaa olla auttamattomasti ohitse! Sniffu...!

No sitten asiaan, eli tokoiluun.

Jaden kanssa otimme seuraamiseen lähtöjä ja lyhyitä seuraamispätkiä. Kaikki erinomaisia hyvällä kontaktilla. Hihnassa seuraamista otin pitemmän pätkän yhdellä täyskäännöksellä - siinä kontaktin herpaantuessa hetkellisesti, nappasin hihnasta ja palkkasin heti, kun otti kontaktin.

Paikallaolon otin kahdesti istuen, erinomaisia, välimtakaa noin kymmenen metriä.

Paikallaolo maaten noin kaksi minuuttia. Menin siinä välissä jututtamaan Tillin jengiä ja katsottiin maahanmeno seisomisen kautta. Ei haitannut, vaikka jututin Tilliä ja otin sen kanssa maahanmenon. Jade pysyi rauhallisena ja odotti.

Liikkeestä maahanmeno oli tosi vauhdikas, innokkaan seuraamisen perään.

Liikkeestä seisominen x 2 käsiavulla todella napakka ja nopea. Meillä on siis toivoa tämänkin suhteen! e025.gif Uusi käskysana on paljon parempi kuin entinen, selkeämpi. 

Luoksetulo x 2.
Ensimmäisellä kerralla ei pelkästään juossut päin, vain hyppäsi oikein iloisesti kohti. Ei ollut kovin tarkkana ja otin luoksetulon hetken mielijohteesta, liian lähellä Tillin treenailuja. Seuraava sujuikin sitten tosi kivasti. Vauhtia ei puuttunut toisestakaan suorituksesta, mutta malttoi sentään hiljentää kohti tullessaan ja istua eteen nätisti.

Tillin kanssa Sussu ja Pekka ottivat maahanmenoa, luoksetuloa hihnassa, sivulletuloa ja istumista. Kivasti Tilli jaksoikin taas keskittyä tekemiseen alkuintoilun jälkeen.

Tillitaapero.jpg

Parin viikon takainen kuva Tilli-Taaperosta ja alla meidän "mörssäri" s030.gif

jay6.jpg

Treenailut jatkuvat viikonloppuna.