Tokoilu-raporttia pikaisesti.

Tarkoitus oli ottaa liikkeenohjaajan (Pamu) kanssa luoksetulo ja seuraamista, sekä tokohyppyä Haukkiksella.

Seuraaminen oli ok. Pikkasen edisti suoralla, mutta pysyi hyvin messissä ja käännöksissä paransi paikkaa. Ei reagoinut liikkeenohjaajan käskyihin.

Luoksetulossa oli ainakin vauhtia! Näin heti, että nyt tullaan ja kovaa kohti. Törmäsi. Sivulletulo oli tosi reipas ja nopea.

Liikkeestä seisomisen otin myös liikkeenomaisesti. Suht hyvä suoritus. Liikkui muutaman askeleen perään. Näin jos menee kokeessa, en voisi olla tyytyväisempi.

Paikallaolo noin minuutin, ok. Tässä on jännityselementtinsä, vaikka treeneissä onkin nykyään pysynyt todella hyvin ja ollut jopa tasaisen varma suorittaja viime aikoina.

Hyppy. Mitä siitä nyt sanoisi... Jii sekoittaa lahjakkaasti agilityyn ja irtoaa kauas esteeltä. Sama käsky meillä on kuin agissakin, mutta nyt sitä on turha alkaa vaihtamaan. Tästä jos jotain pisteitä saadaan, niin hyvä homma.

Kokonaisuutena aika hyvä treeni. Jii oli hyvin kuulolla ja malttoi, teki innokkaasti. Hypyn takkuaminen on oma mokani, kun ei olla sitä treenattu aikoihin.


Toivottavasti saadaan kokeessa esille sitä parasta osaamista s015.gif Vieras kenttä, ohjaajan jännittäminen ja koiran vire ovat niitä tekijöitä, jotka voivat suoritukseen vaikuttaa, mutta ihan positiivisin fiiliksin ollaan kokeilemaan menossa.

Jade on edistynyt kesän aikana hurjasti ja ennen kaikkea se maltaa keskittyä paremmin. Siitä on hyvä lähteä.

012.jpg

Kiitos Pamulle, meidän koutsille ja liikkeenohjaajalle, treeneistä! Keskiviikkona nähdään! f015.gif

Huomenna menemme Tuiran koirapuistoon leikkimään Tillin kanssa ja jossain vaiheessa otamme myös lyhyesti pienenpienet treenit, joissa todennäköisesti keskitytään paikallaoloon istuen ja seisten, otetaan muutama luoksetulo ja seuraamista. Hyppyä harjoitellaan kotikonstein mopinvarren kanssa.... Jospa se siitä.

Yritän välttää panikoinnin ja pitää kokeessa hauskaa Jiin kanssa. Se on meidän päätavoite!