Tänään kävimme tokoilemassa yliopistolla Jennin ja Rullan, sekä Pamun ja koirien kanssa. Halusin ottaa erityisesti henkilöryhmää ja paikallaoloa.

Paikanpäällä oltiin seitsemän pintaan ja oli jo pimeää. Jaden oli todella vaikea keskittyä mihinkään tekemiseen, ja kontakti oli työn ja tuskan takana tällä kertaa. ilmeisesti illan hämäryys sai pienen belgin mielikuvituksen laukkaamaan, kun aina välillä piti pysähtyä tuijottelemaan pimeyteen.
Huoh... a080.gif

No saimme me jotain tehtyäkin. Seuraamiset olivat melkoista haahuilua. Pätkittäin ok. Henkilöryhmä, joka siis koostui Jennistä ja Paulasta, meni loppujen lopuksi ihan hyvin, vaikka siinä alkuun Jaden piti taas tuijotella parkkipaikan laitaan, jossa jotain hirvittävän kiinnostavaa muka oli... Paulaa kohti meni, eikä oikein tajunnut, että ideana ei ollut moikata tuttua kamua, mutta Jennin kiersi vähän paremmalla kontaktilla. Ihan hyvä harjoitus kuitenkin.

Jäävät olivat ihan hyviä. Maahanmeno nopea ja napakka, seisominen ok - kääntyi vähän katselemaan Paulaa ja Poppasta, mutta ei liikkunut juurikaan paikoiltaan.

Noudossa meillä oli kaksi erinomaista ja hurjan vauhdikasta innostunutta suoritusta. Kolmas töksähti siihen, että heitettyäni kapulan jouduimme odottamaan ohi ajavaa autoa ja heiton jälkeen tuli sen verran pitkä tauko, ettei Jade (koska ei edes nähnyt kapulaa pimeässä kovin hyvin) lähtenyt käskystä hakemaan. Tätä junnasin sitten pariin otteeseen, koska se "jäi päälle" - Jade jäi käskynkin jälkeen vain paikoilleen istumaan ja katseli minua, melkein kuin olettaen, että kyseessä oli jonkinmoinen paikallaolo-testi...

Sain kuitenkin loppuun vielä onnistuneen noudon, jonka jälkeen kapula vietiin kiireellä reppuun g010.gif

Paikallamakuu, alle pari minuuttia, selkä Jadeen päin. Pysyipä pysyikin, erittäin hyvin, kun ei ollut juuri häiriötäkään enää treenien loppupuolella.

Paikallamakuuta ollaan muutenkin junnattu näköjään ja paljon, kun kaukoissakin ongelmana oli se, että Jade ei tahtonut nousta makuulta... Jonkin verran katseli taas Paulaa ja Poppista, eli oli todella herkkä kaikelle häiriölle tänään. Useamman käskyn sai sanoa. Yleensä kaukot on meidän braavuri! Paikka kuitenkin pysyi ja vaihdot olivat nopeita - sitten kun suvaitsi kuunnella ja tehdä ne...

Kiitos treenikamuille ja Jennille kyydistä! Ehkä seuraavat iltatreenit sujuvat jo paremmin... s030.gif


DSC_0106.jpg


Huomenna käydään liitelemässä aamulla. Jotain tokotteluakin pitää ottaa huomenna, että saadaan parempi treeni alle.

Niin, mutta paikallaolohan oli todella hyvää tämän illan treeneissä. Pysyi ja pysyi, itsepäisesti, paikoillaan... o075.gif