Ensi vuoden näyttelysuunnitelmaa...

Messarin jätämme tänä vuonna väliin ja erinomainen päätös se olikin - Jadella kun ei ole vieläkään karvaa...! Aikataulut tämän vuoden messariin ovat ilmestyneet, 70 groenendaelia ilmoitettu: onnea kaikille tutuille kehäänmenijöille!

Ensi vuonna ajattelin messarihuuman kokea viemällä Jaden sekä Voittajaan, että Pohjoismaiden Voittajaan. Molemmissa on tuomarit, jotka minua kiinnostavat, eli erikoistuomarit Bente Harlem Norjasta Voittajassa ja Pohjoismaiden Voittajassa meille jo tuttu Norman Deschuymere Belgiasta.

Kajaaniin tammikuussa ollaan varmaan menossa... Ilmoitan Jiin joulukuun alussa, jos ilmoitan ollenkaan. En ole varma miten tuo karva ehtii kasvaa... Tuossa karvassa ihmemenestystä tuskin tulisi. Eli katsellaan.

Oulun näyttelyt käydään, riippuen tuomarista ja samoin joitakin lähialueen näyttelyitä tuomareiden mukaan.


Jadellahan ei periaatteessa ole enää mitään saavutettavaa Suomen kehistä, mutta jonkin verran kuitenkin edelleen näytelmissä tullaan kulkemaan, koska se on toisinaan ihan hauskaa (jos menestyy siis) eikä minulla vielä ole uutta pentuakaan, jota lähteä esittelemään. Ihan oman innostukseni mukaan siis.

Ensi vuonna olisi tarkoitus suunnata myös Ruotsin puolelle cacib-jahtiin. Siitä lisää myöhemmin.

Erkkarin jätämme väliin melko todennäköisesti, lähden sinne varmaan turistiksi kameroineni. Uskoisin nauttivani niin tapahtumasta ihan eri tavalla ja nähdäkin jotain muuta kuin oman koiran kehän laidan.


s8.jpg 


Lisäilen tähän postaukseen myöhemmin kaikki näyttelyt, joihin mennään, linkkeineen, viime vuoden tapaan.