Tokoilua KAS:sin hallilla kokoonpanolla E&J, Jenni ja Rulla, sekä Paula ja Hippa. "Viralliset kenraaliharjoitukset" ennen koetta.

Jaden kanssa tarkoitus ottaa kaikki alokkaan liikkeet, mutta etenkin treenata hyppyä, jota ei olla otettu sitten viime tokokokeen d045.gif Eli jos koko koe kosahtaa hyppyyn (taas), niin voi vain katsoa peiliin.


Aloitettiin luoksepäästävyydellä, jossa ei ole ollut sen kummempaa ongelmaa kuin se, että peppu ei aina pysy maassa. Viimeksi nousi seisomaan juuri tuomarin kääntyessä poispäin meistä. Halusin vahvistaa istumista liikkeessä. Luoksepäästävyyden testasi Jenni heti treenien alkuun.

Sitten seuraamista hihnassa. Ok, kontakti tippui aina häiriötä (Jenniä ja Rullaa) kohden mennessä ja tällöin myös jätätti täyskäännöksissä. Muuten ihan kelpo menoa meille.

Seuraamista vapaana. Sama kuin hihnassa seuraamisessa, mutta petrasi kovasti loppua kohti.

Hyppy. Liian monta toistoa. Ensimmäiset hypyt sujuivat hyvin, sitten tuli muutama kömmähdys. Loput sujuivat taas hyvin. Miksiköhän en osaa lopettaa ajoissa ja niihin onnistumisiin? g025.gif Hypystä jäi vähän huono maku varmaan kummallekin, mutta eipä sitä kummemmin enää voi harjoitella. Treenailemme sitä mahdollisuuksien mukaan ulkona ja kotosalla vielä, jospa saisi siihen hyvää innostunutta fiilistä.

Liikkeestä maahanmeno oli erinomainen. Luoksetulo samoin. Liikkeestä seisominen tosi hyvä, otti ehkä askeleen tai kaksi ennen pysähtymistä.

Lyhyt paikallaolo hallissa, vähän pitempi ulkona Hipan kanssa. Hyvin pysyi maassa. Ihme kyllä tätä ei tarvitse enää jännittää. En usko, että kokeessa nousee, ellei jotain kummallista tapahdu.


Ihan hyvin treenit sujuivat, lukuunottamatta sitä hypyllä junnaamista, joka sitten kostautui. Siinä liikkeessä on epävarmuutta. Seuraamisessa kontakti on edelleen ajoittain hukassa, mutta ihan ok menoa se oli - tästä en huippupisteitä odotakaan. Kaikki muu onnistui todella hienosti, toivottavasti myös kokeessa sitten.

Meni koe miten meni, jäämme tämän viikon jälkeen treenitauolle ja alamme harjoitella tunnaria ja ruutua vaihtelun vuoksi. Alon ja avoimen liikkeitä ollaankin jankattu koko vuosi. Jos emme saa ykköstä nyt, niin seuraava tokokoe on todennäköisesti loppukeväästä.


ALLA:
Jade todistaa osavaansa hypätä... Osa kuvista olikin bloggerissa aikaisemmin, mutta laitetaan tännekin. Jaden kanssa kuvissa treenaa iskä.

 02m.jpg

 03m.jpg

 04m.jpg

 05m.jpg

 06m.jpg

 07m.jpg

Kiitos treenikamuille seurasta ja Jennille kyydityksestä!!! e010.gif