Maksoin ilmottautumisen tänään Kajaanin KV-näyttelyyn pitkän pohdinnan jälkeen. Siellä on kuitenkin kiinnostava tuomari (tosin en ole ollenkaan varma onko Jade Sonnyn tyyppiä) ja on mukava nähdä Taiga Doo's D-pennut junnuluokissa. TD-belgejä Kajaanissa onkin sitten yhteensä seitsemän! Kaikki Taran pentuja, kolmesta eri pentueesta. D:t junnuissa, Jade avoimessa ja Veera käyttöluokassa.

Jade on alkanut puskea uutta turkkia, todella kiiltävää, mutta pehmoista karvaa, urakalla, ja uskon sen olevan tosi hyvässä turkissa tammikuun alussa.

Katselin KoiraNettiä ja ainakin uroksissa Sonny suosii karvaisia malleja e030.gif Toisaalta Sonnyn omat kasvatit ja belgit ovat taas sellaista sporttimallia, joten tiedä tuosta sitten. Ei voi kuin mennä paikanpäälle katselemaan miten käy.


Gällivaarankin tuomarilistat oli jo julkaistu ja siellä kesäkuussa tuomaroimassa olisi Zsolt Lokodi Romaniasta, joka on Jaden puolisisaresta (saman tyyppinen kuin Jade) tehnyt VSP:n... Voisi olla Jadekin kyseisen herran mieleen, jos sattuisi kesällä olemaan hyvässä karvassa.

DSC_0316.jpg


Näyttelyvuosi siis pyörähtää käyntiin perinteisesti KYLMÄSSÄ KAJJAANISSA. Katsellaan jatkoa sille sitten myöhemmin r020.gif