Tänään käytiin mutka koirapuistossa Tillin ja Sussun kera. Jaden juoksut nyt antavat odottaa itseään vielä, niin puistoon uskalsi lähteä.

Jade ja Tilli leikkivät keskenään, juoksivat kylkimyyryä ja kisailivat pitkän tovin ennen kuin tajusivat, että puistossa on muitakin. Piskuinen boxeri-saku-mix pentu, ikää 4kk, yritti kovasti haastaa isompansa leikkimään, mutta meidän tytöt olivat vähän liian "isoja" leikkimään pennun kanssa. Jadehan kyllä rakastaa pentuja, ja välillä se leikitti pentuakin - sillä oli vain täysi työ leikittää sitä isompaa pentua, Tilliä! s030.gif

Pennun omistaja kysyi koiriemme rodun kuultuaan, että oliko kova homma kouluttaa. Meillä homma ei ainakaan vielä ole valmis - Jade on kehittyvä, keskeneräinen projekti s025.gif Saa nähdä milloin voisin antaa vastauksen tuohon kysymykseen...!

Reipas kaveri tämä pikkupentu, joka yritti vain rohkeasti tunkea itseään Jaden ja Tillin väliin huomiota hakemaan. Tytöt kiinnostuivat pennusta aina hetkittäin, mutta niillä oli niin kivaa keskenään, ettei pennun vauhti ihan riittänyt perässä pysymiseen.


Ensi viikolla ollaan menossa ainakin Tillin kanssa nätoilemaan KAS:sin hallille. Harmi kyllä, Tilli on aloittanut karvanlähdön - tänään bongasin ensimmäiset villahuitulat Tillin upeassa turkissa. Eli tuskin paljon turkkia on jäljellä enää Kajaanin KV:ssa tammikuussa d050.gif

DSC_0012.jpg

Sussu, olit hyvä kuski!!! a075.gif